Γυναίκα με γαλάζια μάτια που κρατάει ενυδατική κρέμα και κάνει ενυδάτωση σώματος

Tips για καλύτερη ενυδάτωση σώματος

Δώσε στην επιδερμίδα σου αυτό που πραγματικά θέλει και εκείνη θα στο ανταποδώσει, χαρίζοντας σου μία απαλή και μεταξένια αίσθηση.

Κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού η επιδερμίδα σου γίνεται πιο ξηρή και λόγο της ζέστης τα επίπεδα υγρασίας μειώνονται. Ο ήλιος ρουφάει το νερό από το σώμα σου και τότε η απλή ενυδατική που χρησιμοποιούσες πρέπει να αλλάξει ή απλά να ”ενδυναμωθεί”.

  • Πρωτίστως πρέπει να πίνεις πολύ νερό. Ναι! Περισσότερο από αυτό που πίνεις. Το νερό είναι ευεργετικό για την υγεία, την ευεξία και την επιδερμίδα. Είναι η βασική πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού κι αν του το στερείς θα το δεις άμεσα στην όψη της επιδερμίδας σου. Θα είναι θαμπή ενώ είναι πολύ πιθανό να ξηράνει κατά τόπους.
  •  Βάλε λάδι – το Baby Oil είναι μία καλή λύση – μόλις βγεις από το μπάνιο. Πρέπει η επιδερμίδα σου να είναι νωπή και οι πόροι ανοιχτοί για να απορροφηθεί καλύτερα.
  •  Αν πάλι δεν μπορείς να το αντέξεις επέμεινε στα δύσκολα σημεία που εμφανίζουν ξηρότητα με λάδι και στο υπόλοιπο σώμα άπλωσε την ενυδατική σου.
  •  Ένα καλό tip είναι να ρίχνεις μερικές σταγόνες από ένα φυσικό ενυδατικό έλαιο, όπως το αμυγδαλέλαιο, και μετά να την απλώνεις. Είναι ένας τρόπος να ενισχύσεις το body lotion.
  •  Η ήπια απολέπιση την ώρα που κάνεις ντους καθαρίσει το δέρμα σου από τα νεκρά κύτταρα και έτσι θα είναι πιο έτοιμο να δεχθεί την ενυδάτωση που θα του δώσεις.
  •  Δοκίμασε την θεραπεία μας Full Body Hydra Therapy με μετάξι, που αποκαθιστά την υδρολυπική ισορροπία και στα πλέον αφυδατωμένα δέρματα!

 

 

Πηγή: ladylike.gr