Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης – Κυτταρίτιδας

Γυναίκα που πιάνει το σώμα της
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
Άμεση λείανση της επιφάνειας του δέρματος και εξάλειψη της «όψης φλοιού πορτοκαλιού».
Διάρκεια
50′
Τιμή
45€
Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης γίνεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος, να βελτιώσουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους. Οι θεραπευτές του «THE MASSAGE SUITE» με μια ειδική συσκευή (roller), δημιουργούν μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος. Τα διαλύματα μεσοθεραπείας περιέχουν ουσίες που κάνουν λιπόλυση όπως: φωσφατυδιλοχολίνη, καφεϊνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνες. Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται να ολοκληρώσετε τουλάχιστον 10 -12 συνεδρίες ανά 7 -14 ημέρες.

Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης & Εφαρμογή

Η Μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες και συνιστάται σε όσους επιθυμούν να μειώσουν τα σημάδια γήρανσης, να βελτιώσουν την κυτταρίτιδα, να μειώσουν τοπικό λίπος και να χάσουν πόντους.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε και είναι κάτι που το συζητάμε εκτενώς κατά την πρώτη επίσκεψη. Συνήθως κάνουμε 10 με 12 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα 7-14 ημερών αναλόγως την περίπτωση. Μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να αισθάνεται θερμότητα στην περιοχή της θεραπείας, αυτό είναι ένδειξη ότι η λιποδιάλυση έχει ξεκινήσει. Αμέσως μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και την εργασία του χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπεία λιπόλυσης και τι αποτελέσματα να περιμένω;

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης δρα μεταφέροντας κάτω από την επιδερμίδα, στην περιοχή ακριβώς του προβλήματος, δραστικές ουσίες που κάνουν λιποδιάλυση. Τα αποτελέσματά της είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες. Οδηγεί σε απώλεια πόντων και βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης του δέρματος. Η μεσοθεραπεία έχει καλύτερα αποτελέσματα σε μικρές περιοχές συσσώρευσης λίπους. Δεν αποτελεί θεραπεία της παχυσαρκίας, ούτε μέθοδο απώλειας βάρους.

Πονάει η μεσοθεραπεία λιπόλυσης;

Στο THE MASSAGE SUITE χρησιμοποιούμε μη ενέσιμες μεθόδους. Δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με την ειδική συσκευή (roller), μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος. Στην περίπτωση αυτή, η αίσθηση στους περισσότερους είναι ενός μικρού τσιμπήματος.