Ολιστικό Μασάζ

Βραβείο της εταιρείας μας.
Ολιστικό Θεραπευτικό Μασάζ
Η βραβευμένη υπηρεσία του THE MASSAGE SUITE
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Ένας συνδυασμός κινήσεων Thai, Shiatsu και Ρεφλεξολογίας. Προσεγγίζει το άτομο σαν ολότητα και συμβάλλει στη μείωση του ψυχικού στρες και των έντονων μυϊκών πόνων.

Διάρκεια
80′
Τιμή
70€
Γιατί Ολιστικό Μασάζ

Το ολιστικό μασάζ είναι ένα ολοκληρωμένο μασάζ άκρως ευεργετικό για το νευρικό, το κυκλοφοριακό, το μυϊκό και το λεμφικό σύστημα. Αποσκοπεί στην εξισορρόπηση σώματος, ψυχής και πνεύματος. Οι έμπειροι θεραπευτές του «THE MASSAGE SUITE» χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό κινήσεων και τεχνικών, μαζί με τους κλασσικούς χειρισμούς της μάλαξης, και με την παράλληλη χρήση αγνών φυτικών και αιθέριων ελαίων επιτυγχάνουν αναζωογόνηση των κυττάρων προσφέροντας θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος.

Ολιστικό Μασάζ & Οφέλη

Με την ολοκλήρωση του ολιστικού μασάζ αποβάλλονται όλες οι συσσωρευμένες τοξίνες από το σώμα, υποχωρούν τυχόν οιδήματα, αποκαθίσταται η ροή της ενέργειας περιορίζοντας το στρες και την ένταση για να σας προσφέρει την πιο βαθιά ξεκούραση, την απόλυτη ευεξία και την απαραίτητη γαλήνη. Μετά από την εμπειρία του ολιστικού μασάζ καθώς χαλαρώνουν οι σφιγμένοι μύες φανερώνεται η αυθεντική ομορφιά σας.
Το ολιστικό μασάζ ενδείκνυται αν υποφέρετε από άγχος, στρες, αϋπνίες, κόπωση, μυϊκή ένταση, οιδήματα, αυχενικό, κατάθλιψη, χρόνιες παθήσεις, οσφυαλγία, αντιμετωπίζετε προβλήματα πέψης κ.α..