Θεραπευτικό Μασάζ με Βεντούζες

Ξαπλωμένη ξανθιά γυναίκα που της κάνουν θεραπευτικό μασάζ με βεντούζες
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ME BENTOYZES

Δημιουργεί έντονη υπεραιμία και απελευθερώνει τις τοξίνες από τον οργανισμό. Ιδανική επιλογή μετά από κρυολογήματα και χρόνιους μυϊκούς σπασμούς

Διάρκεια
60′
Τιμή
45€
Θεραπευτικό Μασάζ με Βεντούζες & Εφαρμογή

Το θεραπευτικό μασάζ με βεντούζες είναι μια τεχνική μασάζ σε όλο το σώμα που βασίζεται στην αρχαία κινέζικη ιατρική και βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. Οι θεραπευτές του «THE MASSAGE SUITE», αφού σας αλείψουν με το απαραίτητο θεραπευτικό λάδι, εφαρμόζουν τις βεντούζες τοπικά σε σημεία βελονισμού ή περιοχές που νοσούν. Οι βεντούζες μπορούν να μετακινηθούν σε μεγάλες περιοχές του σώματος όπως: στην πλάτη, στον αυχένα, στους μηρούς και στον βραχίονα. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς οι έμπειροι θεραπευτές του «THE MASSAGE SUITE», έχουν γνώση της φυσιολογίας και της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος.

Θεραπευτικό Μασάζ με Βεντούζες & Οφέλη

Οι βεντούζες απορροφούν και αποβάλλουν όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό τονώνοντας το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέροντας την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και λύνοντας συμφύσεις και μπλοκαρίσματα στον συνδετικό ιστό και τους μαλακούς ιστούς του σώματος. Επίσης, μειώνουν αρθριτικούς, ρευματικούς και μυϊκούς πόνους.
Δοκιμάστε το θεραπευτικό μασάζ με βεντούζες αν υποφέρετε από χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους, σαν θεραπεία σε κρυολόγημα ή άσθμα, ή αν αντιμετωπίζετε γαστρεντερικά προβλήματα όπως: στομαχόπονο, ναυτία, δυσπεψία.

Μελαχρινή γυναίκα που βρίσκεται κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας Θεραπευτικό Μασάζ με Βεντούζες (ή Χωρίς)