Λεμφικό Μασάζ Αδυνατίσματος – Κυτταρίτιδας

Γυναίκα που βρίσκεται κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας Λεμφικό Μασάζ Κυτταρίτιδας στο The Massage Suite
ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Θεραπεία για διάλυση τοπικού πάχους και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Διεγείρει την κυκλοφορία και τον μεταβολισμό. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται αισθητά και η κατακράτηση υγρών καταπολεμείται.

Διάρκεια
 40′
Τιμή
35€

Το λεμφικό μασάζ είναι μία θεραπεία που εφαρμόζεται με μαλάξεις στο σώμα με σκοπό την ενεργοποίηση και ενίσχυση των λεμφογαγγλίων. Τα λεμφογάγγλια λειτουργούν ως φίλτρα της λέμφου και απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Είναι το μοναδικό είδος μασάζ που επιδρά άμεσα και σημαντικά στη βελτίωση της υγείας καθώς αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό, εξαφανίζει τα οιδήματα, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει το γαστρεντερικό σύστημα και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Λεμφικό Μασάζ & Οφέλη

To λεμφικό μασάζ βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία των υγρών και θρεπτικών συστατικών στο σώμα, και προκαλεί αποσυμφόρηση από τις τοξίνες. Ο οργανισμός ξεφορτώνεται τα απόβλητα του μεταβολισμού. Η λέμφος είναι ένα υγρό σε μορφή πλάσματος που μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο του αίματος στα κύτταρα. Με τη βοήθεια συσπάσεων, η λέμφος φιλτράρεται από περιττά συστατικά σε συγκεκριμένα σημεία-κλειδιά για την ανατομία του σώματος. Με ειδικό μασάζ στα σημεία αυτά αποκαθίσταται η υγεία του λεμφικού συστήματος.

Λεμφικό Μασάζ & Μέθοδος

Το λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη. Στόχος του είναι να προάγει την φυσική αποστράγγιση της λέμφου. Στο λεμφικό μασάζ χρησιμοποιούμε έναν συγκεκριμένο βαθμό πίεσης, και οι χειρισμοί εκτελούνται με ρυθμικότητα, η οποία αποσκοπεί στην διέγερση της κυκλοφορίας της λέμφου. Επειδή το λεμφικό σύστημα δεν περιέχει αντλία, όπως το κυκλοφορικό την καρδιά, εύκολα περιέρχεται σε συμφόρηση και στασιμότητα, η οποία επιδεινώνεται αν το άτομο διεξάγει καθιστική ζωή, δεν τρέφεται σωστά ή έχει ανάλογη κληρονομική προδιάθεση..