Ρεφλεξολογία – Μασάζ Ποδιών

Μασάζ στο πόδια
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ – ΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ
Ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια, διεγείρει τις χιλιάδες νευρικές απολήξεις και βοηθά σημαντικά στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
Διάρκεια

45′

Τιμή
50€
Γιατί Μασάζ Ποδιών;

Τα πόδια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Τα πόδια συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος επιτρέποντας την κάθε κίνηση και επιτυγχάνοντας την ισορροπία. Είναι αναμενόμενη λοιπόν η όποια κούραση στα πόδια είτε αυτή οφείλεται σε ορθοστασία, είτε σε κακή κυκλοφορία του αίματος που προκαλεί με τη σειρά της: οιδήματα, μουδιάσματα και κράμπες. Ένας άλλος λόγος για προβλήματα στα πόδια μπορεί να είναι το υπερβολικό βάρος ή ακόμα και τα παπούτσια που φοράμε.

Μασάζ Ποδιών & Οφέλη

Είναι γνωστό ότι στα πόδια υπάρχουν χιλιάδες νεύρα, τα οποία συνδέονται με κάθε όργανο του σώματος, επομένως ένα μασάζ στα πόδια επηρεάζει θετικά και όλο το υπόλοιπο σώμα. Το έμπειρο προσωπικό του «THE MASSAGE SUITE» με το μασάζ ποδιών προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ανακούφισης καθώς με τις απαραίτητες μαλάξεις και τα αιθέρια έλαια εξασφαλίζεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αποβάλλονται οι περιττές τοξίνες από τον οργανισμό και επιτυγχάνεται εξισορρόπηση ενέργειας.