Μασάζ εγκυμοσύνης

Ξανθιά έγκυος γυναίκα που βρίσκεται κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας Μασάζ Εγκυμοσύνης στο The Massage Suite
ΜΑΣΑΖ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Η εξειδικεύμένη μάλαξη βοηθά στην ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, στη μείωση των κατακρατήσεων, συμβάλει στη βελτίωση του ύπνου και διευκολύνει τον τοκετό.

Διάρκεια
 50′
Τιμή
 30€
Γιατί Μασάζ Εγκυμοσύνης

Το μασάζ εγκυμοσύνης αυξάνει την σωματική και ενεργειακή σύνδεση μεταξύ μητέρας και εμβρύου. Τα φυτικά αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ εγκυμοσύνης όπως και η τεχνική εξαρτάται κάθε φορά από το σωματότυπο της εγκύου αλλά και την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών του «THE MASSAGE SUITE» που είναι άρτια καταρτισμένοι για αυτό το είδος μασάζ και απολαύστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Μασάζ Εγκυμοσύνης & Οφέλη

Τα οφέλη από το μασάζ εγκυμοσύνης ποικίλουν: καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα, λιγότερα οιδήματα, εξισορρόπηση ορμονών, καλύτερη ποιότητα ύπνου, μείωση των πονοκεφάλων και της υπέρτασης, ανακούφιση από τις μυϊκές κράμπες και την ένταση, αποβολή περιττών τοξινών και κατακράτησης, αύξηση της ευλυγισίας στους μύες. Επίσης, το μασάζ διεγείρει την έκκριση ορμονών χαλάρωσης, όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη σε βάρος των στρεσογόνων ορμονών, όπως η κορτιζόλη και η αδρεναλίνη πετυχαίνοντας την απαραίτητη χαλάρωση σε μητέρα και έμβρυο.
Το μασάζ εγκυμοσύνης είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς και το μωρό σας.