ΒΑΘΥ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Ξαπλωμένη ξανθιά γυναίκα που της κάνουν χαλαρωτικό μασάζ
ΒΑΘΥ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου με θεραπευτικά αιθέρια έλαια. Προσφέρει ευεξία, ξεκούραση από το κεφάλι ως τα πέλματα και ανακουφίζει από το έντονο στρες και τους μυϊκούς πόνους.
Διάρκεια
45′
Τιμή
28€
Διάρκεια
60′
Τιμή
35€
Διάρκεια
80′
Τιμή
55€

Το βαθύ χαλαρωτικό μασάζ των ιστών ήταν ήδη γνωστό και εφαρμοζόταν εδώ και πάρα πολλούς αιώνες από λαούς που ανακάλυψαν τα οφέλη που είχε για το ανθρώπινο σώμα, αποτελώντας στην ουσία μια ιεροτελεστία που σαν σκοπό είχε την ταυτόχρονη απελευθέρωση του σώματος και του πνεύματος.

Χαλαρωτικό Μασάζ & Οφέλη

Το χαλαρωτικό μασάζ αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκουράσετε σώμα και πνεύμα, καθώς βελτιώνει τη ψυχική διάθεση και ανακουφίζει από το στρες. Στο χαλαρωτικό μασάζ οι έμπειροι θεραπευτές του «THE MASSAGE SUITE», εστιάζουν σε σημεία του σώματος όπου συσσωρεύεται η ένταση ανακουφίζοντας τα με ήπιες και σταθερές μαλάξεις.
Δοκιμάστε το χαλαρωτικό μασάζ αν υποφέρετε από αυπνίες, δύσπνοια ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με άσθμα ή βρογχίτιδα.

Χαλαρωτικό Μασάζ & Εφαρμογή

Το χαλαρωτικό μασάζ εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα, από το κεφάλι μέχρι και τα πέλματα, διεγείροντας τη ροή του αίματος με αποτέλεσμα να διοχετεύεται περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα μέρη εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Αποτέλεσμα της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος είναι: το καθαρό και λαμπερό δέρμα, η αποβολή των περιττών υγρών και τοξίνων από το σώμα, η βελτίωση της πέψης καθώς ανακουφίζει από δυσκοιλιότητα και φουσκώματα, ενώ η απελευθέρωση του διοξειδίου του άνθρακα από το σώμα βελτιώνει την αναπνοή. Επίσης, η απελευθέρωση της σεροτονίνης, της ορμόνης της ευτυχίας, καθιστούν το χαλαρωτικό μασάζ ένα μοναδικό δώρο για κάθε άνθρωπο.

Ξαπλωμένη ξανθιά γυναίκα που της κάνουν χαλαρωτικό μασάζ
Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας χαλαρωτικού μασάζ