Νυφικό / Bachelor Πακέτο Μασάζ

Νυφικό / Bachelor Πακέτο Μασάζ
Αν σε λίγο καιρό θα ντυθείς νύφη, τότε αυτές οι τρεις θεραπείες προσώπου και σώματος είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι, για να χαλαρώσεις και να νιώσεις την απαραίτητη ευεξία λίγο πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Αφέσου στα χέρια των θεραπευτών του «THE MASSAGE SUITE» και ζήσε μια μοναδική εμπειρία που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τον πιο όμορφο εαυτό σου για να ξεχωρίσεις τη μέρα του γάμου σου.
Το νυφικό πακέτο περιλαμβάνει:
Full Body Hydra Therapy with Silk
Full Body Aromatherapy Massage
Deluxe Facial Treatment
Διάρκεια
 3 συνεδρίες – Συνολικά 120′
Τιμή
 95€
1.Full Body Hydra Therapy with Silk

Πλήρης απολέπιση και βαθιά ενυδάτωση με μετάξι σε συνδυασμό με χαλαρωτικό μασάζ είναι η ιδανική θεραπεία για βελούδινο και μεταξένιο δέρμα.

2. Full Body Aromatherapy Massage

Επιλέξτε τα αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών του «THE MASSAGE SUITE» για ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο αρώματα με μόνο προορισμό την απελευθέρωση του σώματος και του πνεύματος, εναρμονίζοντας τα αρνητικά συναισθήματα και επιτυγχάνοντας πλήρη ευεξία και αρμονία λίγο πριν τη μέρα του γάμου σας.

3. Deluxe Facial Treatment

Μια ξεχωριστή θεραπεία με βιταμίνη C για έντονη λάμψη, ενυδάτωση και ανανέωσης προσώπου.
Το πακέτο περιποίησης απευθύνεται σε κάθε νύφη που επιθυμεί ηρεμία και χαλάρωση σε σώμα και πνεύμα. Να θυμάστε η εσωτερική γαλήνη καθρεφτίζεται στη λάμψη του προσώπου σας και όλοι εμείς στο «Τhe Μassage Suite» είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτή σας τη λάμψη.

Γυναίκες που βρίσκονται κατά τη διάρκεια Bachelor Πακέτο Μασάζ