Θαλασσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

Γυναίκα που βρίσκεται κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας Λεμφικό Μασάζ Κυτταρίτιδας στο The Massage Suite
Θαλασσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
Η μέθοδος της θαλασσοθεραπείας βασίζεται σε προϊόντα με βάση τα θαλάσσια συστατικά όπως: φύκια, πλαγκτόν, θαλάσσιο κολλαγόνο και ελαστίνη, χαβιάρι και κόκκους άμμου. Η θαλασσοθεραπεία προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση και τροφή καθώς και μια ιδιαίτερη αίσθηση αναζωογόνησης. Τα προϊόντα της θάλασσας (φύκια, λάσπη κ.α.) βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων, με αποτέλεσμα να γίνονται περισσότερες καύσεις στον οργανισμό. Το δέρμα οξυγονώνεται, απορροφά όλα τα θρεπτικά στοιχεία και αναζωογονείται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια βάρους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την επιδερμική σύσφιξη.
Διάρκεια
 50′
Τιμή
45€
Θαλασσοθεραπεία & Οφέλη

Με την θαλασσοθεραπεία είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε πια για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Το αδυνάτισμα όπως και η αποκατάσταση του δέρματος δεν είναι οι μόνοι λόγοι εφαρμογής μιας θαλασσοθεραπείας. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η θάλασσα προσφέρει χαλάρωση και ευεξία τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Το ίδιο σας προσφέρει και μια θεραπεία με θαλάσσια προϊόντα. Επιπλέον, η θαλασσοθεραπεία συστήνετε και από τους γιατρούς καθώς μπορεί να αποδειχτεί ευεργετική σε παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος (π.χ. αρτηριακή υπέρταση), σε αναπνευστικά προβλήματα (π.χ. άσθμα και χρόνιες βρογχίτιδες) και σε δερματολογικές παθήσεις (π.χ. ψωρίαση και εκζέματα). Θεωρείται επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματική σε μυοσκελετικές παθήσεις, όπως πόνοι και σπασμοί οποιασδήποτε αιτιολογίας, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγίες, αρθρίτιδες κ.ά., ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της άμυνας του οργανισμού και της ποιότητας του ύπνου.

Θαλασσοθεραπεία & Εφαρμογή

Η θαλασσοθεραπεία εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Οι θεραπευτές του «THE MASSAGE SUITE» αρχικά απλώνουν στην περιοχή το ειδικό πίλινγκ από κόκκους άμμου και στη συνέχεια κάνουν μασάζ με κρέμες από θαλάσσια συστατικά. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μάσκα από φύκια.

Πόσο συχνά μπορούμε να περιποιούμαστε το σώμα μας με τα φύκια;

Εξαρτάται πως επιθυμείτε να λειτουργήσει η θαλασσοθεραπεία. Σαν θεραπεία αδυνατίσματος συστήνονται συνεδρίες 2-3 φορές την εβδομάδα. Ενώ για συντήρηση της όψης του δέρματος και ευεξίας συστήνεται συνεδρία από 1 φορά την εβδομάδα έως 1 φορά το μήνα.

H θαλασσοθεραπεία αντενδείκνυται σε όσους πάσχουν από υπερθυρεοειδισμό ή σοβαρά καρδιακά και αναπνευστικά νοσήματα (π.χ. στεφανιαία νόσο). Τα ζεστά επιθέματα με φύκια απαγορεύονται σε άτομα με φλέβες- κιρσούς – ευρυαγγείες. Επίσης, χρειάζεται προσοχή σε άτομα που έχουν αλλεργίες στα φύκια. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ρωτήσετε τον προσωπικό ιατρό σας ή να συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες στο χώρο μας.