Δωροκάρτα μασάζ

Δωροκάρτα μασάζ από το “The massage suite” στη Θεσσαλονίκη
Ένα μοναδικό δώρο!

Με τη δωροκάρτα μασάζ του «Τhe Μassage Suite» στη Θεσσαλονίκη χαρίζετε στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ευεξίας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε εργοδότης, η δωροκάρτα μασάζ αποτελεί το ιδανικό εργαλείο παρότρυνσης και επιβράβευσης για το προσωπικό της εταιρείας σας.

Μπορείτε να προσφέρετε μια δωροκάρτα μασάζ όποια στιγμή το θελήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι έμπειροι θεραπευτές του «Τhe Μassage Suite» εξασφαλίζοντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, υπαλλήλους ή συνεργάτες σας μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ

Στοιχεία Πληρωμής

Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: Χ. ΛΙΤΟΥ – Π. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ Ο.Ε.

Αριθμός Λογαριασμού: 6215-1626-62978

IBAN: GR0901712150006215162662978

Προσθέστε το Επίθετο σας και την Λέξη «ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ» στην Αιτιολογία Κατάθεσης

ΠΟΣΟ

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ

 

Verification

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  1. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και επιλέξτε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε.
  2. Καταθέστε το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας (βλ. στοιχεία πληρωμής). Μην ξεχάσετε να προσθέσετε το επίθετό σας και τη λέξη «Δωροκάρτα» στην αιτιολογία κατάθεσης.
  3. Στείλτε με e-mail το αποδεικτικό της κατάθεσης στη διεύθυνση: welcome@themassagesuite.gr .
  4. Η ισχύς της δωροκάρτας μασάζ ξεκινάει μετά την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.
  5. Ο αποδέκτης, μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε θεραπεία αντιστοιχεί στο ποσό αυτό. Η υλοποίηση του δώρου από τον αποδέκτη μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 2 μηνών από την αγορά της δωροκάρτας (ημ/νία κατάθεσης στην τράπεζα).
  6. Εφόσον παρέλθει η ημερομηνία υλοποίησης της θεραπείας, παύει η ισχύς της δωροκάρτας μασάζ και ο αποδέκτης δε δύναται να τη μεταθέσει για μεταγενέστερο χρόνο.
  7. Η δωροκάρτα μασάζ του «The massage suite» είναι ονομαστική, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί και να πραγματοποιηθεί σε τρίτο πρόσωπο.
  8. Σε περίπτωση που ο αποδέκτης θέλει να ακυρώσει το ραντεβού της θεραπείας μπορεί να το κάνει τουλάχιστον μία μέρα πριν της προγραμματισμένης θεραπείας, διαφορετικά χάνει το δικαίωμα υλοποίησης της.

Το «Τhe Μassage Suite» σας ενημερώνει ότι θα συλλέξει , θα επεξεργαστεί και θα αποθηκεύσει για ένα (1) έτος και στη συνέχεια θα προβεί στην οριστική διαγραφή των προσωπικών στοιχείων που συμπληρώσατε στην παραπάνω φόρμα.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με την αγορά της δωροκάρτας μασάζ του «Τhe Μassage Suite» στη Θεσσαλονίκη καθώς και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι. Επίσης, δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω ενημερωθεί για την παραπάνω επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και συναινώ με σκοπό την πληρέστερη και όσο το δυνατόν καλύτερη υλοποίηση και εφαρμογή της υπηρεσίας που έχω ζητήσει.