ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η Ρεφλεξολογία  αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν σύνολο. Η ρεφλεξολογία δεν θεραπεύει συγκεκριμένες παθήσεις και δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων, αλλά τα ρεφλεξολογικά ευρήματα είναι πολύτιμα στο ρεφλεξολόγο, για την εκτέλεση της δικής του εργασίας. Μπορεί να συνδυαστεί, ως συμπληρωματική μέθοδος, με οποιαδήποτε παραδοσιακή –ή μη- μέθοδο θεραπείας, καθώς είναι τελείως φυσική και ακίνδυνη, όταν εφαρμόζεται από άτομα που έχουν εκπαιδευτεί καταλλήλως.

 

Η ρεφλεξολογία μπορεί να εφαρμοστεί σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και μπορεί να φέρει αποτέλεσμα σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων ακόμα και σε περιπτώσεις έντονες και χρόνιες.

Γιατροί σε όλο τον κόσμο σέβονται και αναγνωρίζουν την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου συστήνοντας την ως συμπληρωματική ενίσχυση στους ασθενείς τους. Ήδη στην Μεγάλη Βρετανία έχει ενταχθεί στο εθνικό σύστημα υγείας.

Πολλοί είναι εκείνοι που, ενώ έχουν ολοκληρώσει έναν κύκλο συνεδριών, βρίσκουν ευεργετικό να συνεχίσουν τακτικές συνεδρίες για να διατηρήσουν την καλή τους φυσική κατάσταση.

Η ρεφλεξολογία μας βοηθάει να ανταποκριθούμε σε πνευματικό, νοητικό και φυσικό επίπεδο και συνεπώς να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε την καλή υγεία σε όλες της εκφάνσεις της ζωής μας.

 

Η Ρεφλεξολογία είναι μία μέθοδος αυτοθεραπείας.

Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται από άγχος και νευρικές εντάσεις. Το 75% περίπου των αντιμετωπιζόμενων διαταραχών συνδέεται με το στρες.

Με την Ρεφλεξολογία:

  • Φεύγει το άγχος, χαλαρώνουν οι εντάσεις και ελευθερώνονται οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος.
  • Όλες οι λειτουργίες του οργανισμού εναρμονίζονται και διευκολύνεται η διαδικασία αυτοθεραπείας του ατόμου.
  • Καλυτερεύει η κυκλοφορία.
  • Ενισχύεται το ανοσοποιητικό.
  • Εξισορροπεί το ορμονικό.
  • Λειτουργούν καλύτερα τα απεκκριτικά όργανα.
  • Αποτοξινώνεται ο οργανισμός.
Διάρκεια
 50 λεπτά
Τιμή
 50€