Η ΟΜΑΔΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΑΝΟ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ & SPA THERAPIST

Γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Νάουσα Ημαθίας. Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και από το 2005 εργάστηκε πάνω στο αντικείμενο σπουδών της σε μεγάλες Κατασκευαστικές Εταιρίες  αλλά και ως Kαθηγήτρια Οικονομικών σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της Θεσσαλονίκης.

Με μότο «υπέρ της πρόληψης κατά της γιατρειάς» άρχισε την αναζήτηση της σχετικά με τις ολιστικές θεραπείες πριν μερικά χρόνια. Η Ολιστική Θεραπευτική & Ανατολική Φιλοσοφία  την κέρδισαν από την αρχή. Απόφοιτη της σχολής World Μassage Federation,  ειδικεύτηκε στο ολιστικό μασάζ αλλά και στο μασάζ εγκυμοσύνης (prenatal massage) χρησιμοποιώντας ανατολικές και δυτικές τεχνικές μάλαξης.

Συνδυάζοντας  διαφορετικές τεχνικές μασάζ, όπως shiatsu, αρωματοθεραπείας και ρεφλεξολογίας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιτυγχάνει τη σωματική και ψυχική χαλάρωση και ευεξία αλλά και την εξισορρόπηση της ροής της ενέργειας του δέκτη. Με την εφαρμογή του συνδυασμού των τεχνικών αυτών το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη χαλάρωση και η απαλλαγή από το στρες της καθημερινότητας.

Αντιμετωπίζοντας τον κάθε θεραπευόμενο ως ένα ενιαίο σύνολο σώματος, πνεύματος και ψυχής, θεωρεί την επικοινωνία μεταξύ θεραπευτή-θεραπευόμενου εξαιρετικής σημασίας για το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Η συνεχής επιμόρφωση της και η αγάπη της για το μασάζ αποτελoύν εγγύηση για μια αποτελεσματική θεραπεία μάλαξης!

Massage therapist
MASSAGE THERAPIST
MASSAGE THERAPIST
PHYSIOTHERAPIST - MASSAGE THERAPIST